Ελένη Καταρτζή
Ελένη Καταρτζή Φιλόλογος
Πρωταρχικό μέλημα του εκπαιδευτικού θεωρώ την εξεύρεση της κατάλληλης μεθόδου και τεχνικής μέσω της οποίας ο κάθε μαθητής θα οδηγηθεί στη γνώση. Διαβάστε Περισσότερα 
Θεόφιλος Θεοδωρίδης
Θεόφιλος ΘεοδωρίδηςΜαθηματικός
Δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο, για να μην πω ακατόρθωτο, να αποτυπώσει κανείς στο χαρτί τον λόγο για τον οποίο επέλεξε το επάγγελμα του. Τα μαθηματικά, όσο τουλάχιστον θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρό παιδί, ήταν ευχάριστα. Διαβάστε Περισσότερα 
Μαρία Καρύπη
Μαρία ΚαρύπηΜαθηματικός
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη και από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολείται με τους αριθμούς. Αφού τελείωσα τις φοιτητικές μου υποχρεώσεις, ασχολήθηκα αμέσως με τον τομέα της εκπαίδευσης γιατί αυτό ήταν το όνειρό μου.
Διαβάστε Περισσότερα 
Αθηνά Καρανάσιου
Αθηνά ΚαρανάσιουΦιλόλογος
Έχοντας αποφοιτήσει με άριστα από το Λύκειο και στη συνέχεια με άριστα από το τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης γνωρίζω καλά ότι ο δρόμος για την επιτυχία απαιτεί διαρκή προσπάθεια, υπομονή και επιμονή.
Διαβάστε Περισσότερα 
Ελένη Καζαντζίδου
Ελένη ΚαζαντζίδουΚαθηγήτρια Πληροφορικής
Εργάζομαι στο κομμάτι της εκπαίδευσης από το 2003, διδάσκοντας Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Μέσα από την πολυετή ενασχόληση με το αντικείμενο αυτό συνειδητοποιώ καθημερινά πόσο σημαντικό και ταυτόχρονα ενδιαφέρον είναι να προσεγγίζεις κάθε μαθητή χωριστά και να είσαι κι εσύ ένας από τους ανθρώπους που βοήθησε στην επίτευξη του στόχου του.
Διαβάστε Περισσότερα 
Στεφανία Μανιάτση
Στεφανία ΜανιάτσηΒιολόγος
Είμαι διδάκτωρ του Τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Έχω 15 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία μαθημάτων σχετικών με τη βιολογία τόσο σε φροντιστήρια όσο και σε προπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων Βιολογίας και Ιατρικής του ΑΠΘ (εργαστηριακά μαθήματα).
Διαβάστε Περισσότερα 

Ελάτε να χτίσουμε μαζί το μέλλον σας!

Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε να επικοινωνήσετε, να γνωρίσετε και να εμπιστευθείτε τα Φροντιστήριά μας, σαν φωτεινό παράθυρο στη γνώση, σαν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, σαν ασφαλή πυξίδα στο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό σας ταξίδι, σαν εφαλτήριο καταξίωσης και επιτυχίας.

Επικοινωνήστε Μαζί μας !